DEVENTER - De politie is op zoek naar getuigen van een confrontatie tussen meerdere personen afgelopen weekend op de Raalterweg, net buiten Deventer. Wie daar zaterdag 21 augustus, tussen 17:30 en 18:30 uur, ter hoogte van het crematorium iets heeft gezien of gehoord, vragen we om zich te melden. Dat kan ook anoniem.

Rond dat tijdstip zou er een confrontatie hebben plaatsgevonden tussen verschillende aanhangers van voetbalclubs uit de regio. Onduidelijk is nog wat zich er precies heeft afgespeeld. Hoewel er al beelden van die confrontatie circuleren, is de politie naast getuigen dringend op zoek naar meer beeldmateriaal. Denk daarbij aan filmpjes op de mobiele telefoon, maar mogelijk ook dashcambeelden.

Melden
Melden kan via 0900-8844 of volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Een melding is voor de politie dan nooit terug te herleiden naar de melder. Ook het invullen van onderstaand tipformulier is een optie. Er is dan de mogelijkheid om direct een video te uploaden. Alle informatie, hoe klein ook, kan het onderzoek helpen.

Hoewel er bij de politie geen aangifte is gedaan van het incident, vindt er wel onderzoek plaats. Openlijk geweld wordt immers niet getolereerd.