BATHMEN - Aan de Klumperstraat in Bathmen sloop een man in bij een woning, terwijl de bewoonster stond de douchen. Hij stal een flink geldbedrag en sieraden. Denk jij te weten wie deze man is? Neem dan contact met ons op!


De man ging eerst naar de voordeur van het huis. Even later liep hij achterom, waar hij binnen wist te komen. De 79-jarige bewoonster van het huis was op dat moment boven in de badkamer. Ondertussen zocht de man op haar slaapkamer naar waardevolle spullen, die hij onder meer vond in een kluis. De vrouw dacht geluiden te horen en riep of er iemand was. Ze kreeg geen antwoord. Toen ze ontdekte wat er was gebeurd, was de dief alweer vertrokken.

Contact

Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.