DEVENTER - Op vrijdag 25 april rond 21:00 uur werd een supermarkt in winkelcentrum Colmschate in Deventer overvallen door deze gemaskerde man. De man liep de winkel binnen en bedreigde het personeel met een vuurwapen en eiste geld. Daarna ging hij er met de buit vandoor richting de Grote Ratelaar.


Zoals we op de beelden kunnen zien is de dader tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij heeft een lichte huidskleur, is rond de 1 meter 80 lang en droeg die dag een joggingbroek en een jas van het merk Canadian Goose. Verder sprak hij Nederlands. Hij heeft opvallende schoenen aan, mogelijk zegt iemand dit wat.

We weten van getuigen dat hij na de overval met bivakmuts op is weggerend. We weten niet wanneer hij deze heeft afgedaan, dus mogelijk zijn er camera’s in de omgeving die hem zonder bivakmuts op hebben gefilmd. Hierbij dus een speciale oproep aan iedereen in de omgeving van de Flora, Fonteinkruid of Grote Ratelaar: heb je camerabeelden of dashcambeelden waar iemand op staat die overeenkomt met de beelden of voldoet aan het signalement? Dan komen we graag met je in contact.

We komen natuurlijk ook graag met je in contact als je weet wie de man is of als je meer informatie hebt over deze overval?
Bel dan de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem, bel dan met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).