BATHMEN - Zaterdagochtend 23 april heeft er een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de A1 ter hoogte van Bathmen. Op de weg van Deventer naar Twente vloog iets na 7 uur een busje meerdere keren over de kop. Bij het ongeval raakten een man en een vrouw ernstig gewond.


Een dashboard camera heeft het ongeval vastgelegd. Op deze beelden is te zien hoe het ongeval ontstaat. Zodra het busje ter hoogte van Bathmen een vrachtwagen inhaalt drukt een lichtkleurige auto het busje richting de berm. We zijn dringend op zoek naar de bestuurder van een lichtkleurige auto, mogelijk een Range Rover Sport.

De auto die de aanrijding veroorzaakt heeft moet schade hebben aan de rechter voorkant. Het betreft mogelijk de auto op de beelden.

Mochten er meer automobilisten zijn die zaterdagochtend met een dashboard camera op de A1 reden tussen Deventer en Hengelo, kijk die beelden dan terug en tip ons als er een soortgelijke auto op die beelden ziet bel de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem, bel dan met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).