DEVENTER - In de nacht van 1 januari gingen in Deventer vier auto’s in vlammen op. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar informatie dat mogelijk met de autobranden te maken heeft.


Ooievaarstraat

Die nacht brandden omstreeks 07:20 uur twee auto’s uit die geparkeerd stonden aan de Ooievaarstraat. De man die deze auto’s in de brand stak, is te zien op onderstaande beelden.
Wie is deze man?
Ook als u geen naam weet, maar de man wellicht wel vaker heeft gezien of herkent, horen wij dat graag.

Enkstraat
Toen politie en brandweer bij de autobranden in de Ooievaar stonden, kregen zij ook melding van twee autobranden in de Enkstraat, een zijstraat van de Ooievaarstraat. Het tijdstip en de locatie van deze twee autobranden is opmerkelijk, gezien de branden in de Ooievaarstraat. Daarom wil het team graag in contact komen met mensen die iets hebben gezien of over camerabeelden beschikken uit de Enkstraat.
Heeft u tijdens nieuwjaarsnacht iets verdachts gezien of gehoord dat mogelijk met de autobranden in de Enkstraat te maken heeft? We spreken u graag!

Ooievaarstraat
Wie is deze man?

Enkstraat
Woont u in de omgeving van de Enkstraat en beschikt u over camerabeelden?
Heeft u tijdens nieuwjaarsnacht iets verdachts gezien of gehoord dat mogelijk met de autobranden in de Enkstraat te maken heeft? Neem alstublieft contact met ons op.

Bel de gratis tiplijn 0800-6070. Als u liever anoniem blijft kunt u contact opnemen via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U kunt ook onderstaand tipformulier invullen.