DEVENTER - De politie zoekt getuigen van een zedenincident dat plaatsvond op zondag 10 maart tussen 14:00 en 15:00 uur aan de Toutenburg. Er is een onderzoek gestart en de politie heeft beelden veiliggesteld. Vandaag is er daarnaast een buurtonderzoek.


In het bijzonder komt de politie ook graag in contact met een getuige in een driekwart cq lange bruine jas, spijkerbroek en witte sneakers die zich rondom het tijdstip van het incident in de directe nabijheid bevond.

Vanwege de aard van het delict en het lopende onderzoek zijn we terughoudend met het delen van informatie.

Neem (anoniem) contact op

Was u rondom het genoemde tijdstip in de omgeving van de Toutenburg? En heeft u iets gezien of beschikt u over informatie of beelden (bijvoorbeeld van een deurbelcamera of beveiligingscamera) die kunnen helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800 - 6070. Liever anoniem uw informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800 - 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Geef uw informatie door, hoe klein het ook lijkt. Uw informatie kan voor ons net het ontbrekende puzzelstukje in het onderzoek zijn. Ook als u een vermoeden heeft, geef het dan door. Een tip wordt altijd eerst zorgvuldig uitgezocht.

2024111634 HK