DEVENTER - Er heeft zich inmiddels een vrouw gemeld die zaterdagmorgen mogelijk ook slachtoffer is geworden van dezelfde verdachte. Deze 18-jarige vrouw fietste omstreeks 7.30 uur op de kruising Veenweg met de Rielerweg toen zij werd lastig gevallen door een onbekende man. Nadat ze de man een duw gaf, fietste hij weg over de Rielerweg in de richting van het ziekenhuis.


Dit slachtoffer omschreef de verdachte als een man met een getint uiterlijk, een stoppelbaardje en zwart haar. Hij droeg een zwarte trui met wit logo. Hij reed op een normale fiets.

Oorspronkelijk bericht: Twee vrouwen lastig gevallen, politie zoekt getuigen

De politie is een onderzoek gestart naar incidenten in Deventer waarbij zaterdagochtend twee vrouwen werden lastig gevallen. De incidenten vonden plaats in het park Douwelerkolk. Een van de vrouwen raakte gewond. De 46-jarige vrouw is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Een 42-jarige vrouw raakte niet gewond.

De politie is direct een grote zoekactie gestart in en rond het park. Daarbij werd onder andere een helikopter ingezet. Ook werd een burgernetactie gestart. Helaas tot op dit moment zonder succes. Er is een signalement van de verdachte. Hopelijk helpt dit om hem te vinden.

Signalement

De verdachte is een getinte man van circa 20 jaar oud en ongeveer 1.75/1.85 lang. Hij heeft donker haar en heeft een stevig postuur. De man droeg een zwarte leren jas, een zwarte spijkerbroek en zwarte schoenen. Hij reed op een zwarte fiets.

Heeft u de verdachte gezien? Bel de politie!

Heeft u de verdachte gezien of weet u wie hij is? Bel dan direct de politie via 112.