DEVENTER - Wegens succes blijft de zandbak op het Grote Kerkhof langer staan. In september kunnen kinderen nog spelen en kastelen bouwen. Schep je mee? Volwassenen kunnen op de rand van de zandbak plaatsnemen, een kijkje nemen bij de expositie over de Lebuinuspleinen of genieten op één van de omliggende terrassen.

De toegang tot de zandbak is gratis. Om veilig te spelen verzoekt de gemeente ouders en verzorgers om zelf emmertjes en schepjes mee te nemen. Het spreekt voor zich dat volwassenen ook in en om de zandbak 1,5 meter afstand houden.

Aangepaste openingstijden
De zandbak opent rond 10.00 uur en afhankelijk van het weer en de drukte sluit de zandbak aan het eind van de middag of in de avonduren. Bij slecht weer blijft de zandbak gesloten.

Lebuinuspleinen
De zandbak op het Grote Kerkhof is een initiatief van de gemeente Deventer. In het najaar wordt het Grote Kerkhof verbouwd en opnieuw ingericht. Dit is onderdeel van project Lebuinuspleinen.

Kijk voor meer informatie op www.deventer.nl/lebuinuspleinen.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram.