RIJSSEN - Op dinsdag 18 april viert de Vastbouw Groep haar 40-jarig bestaan. Op deze dag verraste het personeel de familiedirectie met een bijzonder jubileumcadeau; een familieboom bij de entree van het hoofdkantoor in Rijssen. Niet alleen de directie, maar ook het personeel is erg trots op het behalen van deze mijlpaal.

De familieboom die symbool staat voor groei en voor ontwikkeling. De wortels staan voor de goede basis van Vastbouw, die de afgelopen 40 jaar is uitgegroeid tot een groot internationaal bouwbedrijf. Maar het symboliseert ook de vele personeelsleden die hier gewerkt hebben of nog steeds werken én voor de hoop op mooie jaren voor de huidige generatie. De boom staat in een vernieuwde tuin bij de entree van het hoofdkantoor aan de Spoelerstraat in Rijssen. De gehele entree werd speciaal voor de boom vernieuwd. De boom werd aan het eind van de dag onthuld aan de familie Alma, onder genot van een hapje en een drankje.

Op 18 april 1983 richtten Cees Verschoor, Piet Smit en Piet Alma Vastbouw op. In 40 jaar tijd is Vastbouw opgebouwd tot een groot ontwikkelende bouwer met meerdere vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen. In Nederland is het ontwikkelende bouwbedrijf gevestigd in Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Enschede, Friesland, Groningen en Vollenhove. De complete Vastbouw Groep behoort toe aan de familie Alma. Oprichter Piet Alma is trots op dat zijn jongste dochter Hermien Schoeman-Alma in zijn voetsporen treedt. Beide zijn trots op het vaste team van bevlogen werknemers: "Betrokken, gedreven en enthousiast zijn waarden die onze werknemers wel kenmerken. Samen met hen, onze opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en bouwpartners hebben we onze mijlpaal bereikt. Er rest alleen maar dank voor het vertrouwen en de goede samenwerking!"