DEVENTER - Op zaterdag 25 november komt Mel Wallis de Vries haar nieuwste jeugdthriller Toxic signeren in Boekhandel Broekhuis Deventer. Op deze dag kan je niet alleen haar nieuwste boek mét handtekening scoren, maar maak je ook nog eens kans om covermodel te worden voor haar volgende boek! Lijkt dit je leuk? Kom dan naar de signeersessie om 15:00 uur te Deventer. In de winkel zullen een fotograaf en visagiste aanwezig zijn, samen met de (nog) blanco coverachtergrond.


Toxic

Een lijst met namen.
Alle meisjes die erop staan zijn vermist.
En de laatste naam is van jou...
Een dag voor haar zeventiende verjaardag verdwijnt Charlie. Niemand weet waar ze is. Een grootschalig onderzoek wordt opgezet, maar niet alle getuigenverklaringen lijken te kloppen.
Ondertussen tikt voor Charlie de tijd door. Ze heeft maar een paar uur om te ontsnappen. Wordt ze het volgende meisje dat nooit meer terugkomt?
Niets is wat het lijkt.
Dit boek laat je in totale shock achter.

Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries is de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment: Met Vals won Mel de prijs voor de Beste Vrouwenthriller in 2010, en het boek werd in 2011 bekroond als de beste Crimezone YA-thriller. Met haar thrillers Vals, Klem, Wreed, Shock, Schuld, Pijn en Wild won ze in 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 én 2019 de Prijs van de Jonge Jury, en met Wreed won ze ook de Hebban Award voor de beste YA-thriller. Met Shock won Mel in 2015 de Hebban Award voor het beste Nederlandstalige YA-boek. Haar boeken zijn voor theater bewerkt en verfilmd. In 2019 koos Mel ervoor om haar boeken niet langer verkiesbaar te stellen en de eerste Jonge Jury-ambassadeur ooit te worden!

De boeken van Mel Wallis de Vries zijn razend populair. De verhalen zijn vlot, realistisch, en altijd spannend tot aan de allerlaatste bladzijde. De jeugdthrillers van Mel worden in diverse landen uitgegeven.