DEVENTER - Nans Vintage kondigt met trots de opening aan van haar nieuwe winkel aan de Kleine Overstraat 81 in Deventer op zaterdag 15 juni 2024. Na 3,5 jaar met succes te hebben verkocht vanuit de Broederenstraat, heeft Nans Vintage besloten te verhuizen naar een ruimer pand om plaats te bieden aan een uitgebreidere collectie vintage spullen en meubeltjes.

Een nieuwe locatie, een uitgebreid aanbod


"Met het nieuwe pand kan ik meer vintage kleding, tasjes en schoenen tentoonstellen," zegt eigenaresse Nans. "Bovendien beschikt het pand over een prachtige historische gewelvenkelder waar ik beeldjes, serviesgoed en vintage meubeltjes een mooie plek kan geven." De afgelopen weken is er hard gewerkt om de nieuwe winkel op tijd gereed te maken voor de opening.

De eerste opening van de nieuwe winkel is op zaterdag 15 juni vanaf 11:00 uur. Klanten en liefhebbers van vintage zijn van harte welkom om vanaf die dag te komen kijken om mijn mooie nieuwe collectie te ontdekken.

Over Nans Vintage

Nans Vintage staat bekend om haar zorgvuldig geselecteerde assortiment van vintage kleding, accessoires en meubelen. Wat begon als een passie voor het hergebruiken en koesteren van oude spullen, is uitgegroeid tot een geliefde winkel voor vintage liefhebbers in Deventer en omstreken.