DEVENTER - Op dinsdag 7 februari 2023 is er in het Hof van Colmschate een open repetitie voor een ieder die nieuwsgierig is naar Apropos, het mannen arrangement en de nieuwe show. Al meer dan 25 jaar staat Deventer zang en danstheater Apropos bekend om een gemixed zangrepertoir van eigentijdse, nostalgische en populaire nummers die, omlijst met dans en theater, altijd voor fantastische optredens zorgen.

Arrangement
Voor de show in 2024 is Apropos nog op zoek naar mannelijke zangers! Er is een arrangement voor mannen die graag zingen en de show vocaal willen ondersteunen. Je hoeft geen dans of theater ambities te hebben. De mannen die hieraan willen deelnemen, krijgen een compleet pakket van voorbereiding tot uitvoering van de show.

Nieuwe show

In 2024 staat een nieuwe voorstelling gepland, rondom het thema social distancing, virtueel vermaak en het belang van gewoon menselijk contact.
De afgelopen periode van gedwongen afstand tot elkaar heeft de creatievelingen bij Apropos aan het denken gezet. Wat als Covid niet meer weggaat? Of als een andere, nog dodelijkere pandemie, zijn plek inneemt? Wat als een regering besluit dat menselijk contact überhaupt verboden is om al dit onheil af te wenden?

In de nieuwe show wordt het publiek meegenomen naar een toekomst waar juist dàt het geval is. Mensen leven, wonen en werken gescheiden van elkaar. Elk contact is verboden. De enige mogelijkheid tot vertier en interactie is via een virtuele werkelijkheid waar ze ’s avonds in hun eenzame huisjes op in kunnen schakelen. Wie wil je zijn vanavond? Waar wil je naar toe? De mogelijkheden zijn oneindig.

In deze bijzondere voorstelling, die in 2024 wordt opgevoerd, neemt Apropos door middel van zang, dans, theater en filmbeelden het publiek mee op zoek naar het antwoord op juist deze vragen.

Nieuwsgierig geworden en wil je graag een keer sfeerproeven? Kom dan dinsdag 7 februari naar de open repetitie! Vanaf 20.00 repeteren wij in ‘t Hof van Colmschate. Holterweg 104 in Colmschate.

Opgeven en/of meer informatie mail naar: berichten@apropos-online.nl