EMMEN - FC Emmen heeft op de valreep een punt gepakt tegen Go Ahead Eagles. In de slotminuut zorgde Romeny voor de 2-2 eindstand.

FC Emmen heeft de punten hard nodig, maar het begon zeer slordig. Idzes, die bij een onnodig weggegeven corner de bal voor de voeten kreeg, deed er zijn voordeel mee en scoorde. De druk leek Emmen te verlammen, maar kwam kort voor rust toch op gelijke hoogte. Oppegard tikte onbedoeld Romeny aan en Veldmate benutte de strafschop.

FC Emmen fleurde even op, maar Go Ahead Eagles was na rust snel weer de betere en na een aanval over links tikte Adekanye raak. Emmen zwoegde door, maar er lukte bar weinig.P as in de slotminuut vond Diemers met een voorzet Romeny, die bij de tweede paal afrondde.