EINDHOVEN - Een zwaar gehavend Go Ahead Eagles is het voetbaljaar 2021 uitstekend begonnen door met 2-3 te winnen van Jong PSV. Trainer Kees van Wonderen miste bijna een heel elftal door corona, maar toonde zich op De Herdgang zeer effectief.

Zo mocht keeper Mitchell Michaelis zijn eerste minuten van het seizoen maken en dit deed hij met verve. Terwijl de thuisploeg het spel dicteerde bleef de sluitpost op de been bij kansen voor Antonisse, Kristinson en Touré, waarbij hij eenmaal hulp kreeg van de paal. Aan de andere kant sloeg Go Ahead Eagles keihard toe bij de spaarzame kansen die het kreeg. Bradly van Hoeven profiteerde van een fout van Luis Felipe. Dezelfde Van Hoeven stelde even later Antoine Rabillard in staat om de 0-2 te maken opnieuw na een fout in de Eindhovense defensie.

Kort na rust werd het zelfs 0-3 door Mainz-huurling Eyibil en zaten de gasten uit Deventer op rozen. Kort daarna zorgde Kristinsson wel voor de 1-3 en omdat Nigel Thomas zeven minuten voor tijd de aansluiting vond werd het nog even spannend, maar bleven de Eagles overeind.