DEVENTER - Het lukt Go Ahead Eagles maar niet om in de eigen Adelaarshorst eens van SC Heerenveen te winnen. Deze keer was het echter vooral opgelucht met de eindstand van 1-1.

Vlak voor rust schrokken de toeschouwers wakker van een schot van Heerenveen-middenvelder Halilovic op de paal. Tot op dat moment was er bitter weinig gebeurd.

Snel na de pauze brak Thom Haye de wedstrijd open met een doeltreffend laag afstandschot. Dat leidde tot een korte opleving van Go Ahead Eagles, met een door Noppert gestopt schot van Llansana als hoogtepunt. Nadat het spel vervolgens op en neer ging was ook het slotakkoord voor de thuisploeg. Stokkers, die even daarvoor al dicht bij de 1-1 was, wist in de blessuretijd de bal alsnog achter Noppert te krijgen.