DEVENTER - Go Ahead Eagles kent een moeizame competitiestart. Vrijdagavond liet de ploeg van Kees van Wonderen zich verrassen door de beloften van FC Utrecht.

Enkele weken geleden wist Go Ahead Eagles nog bij titelkandidaat SC Cambuur, maar na vijf wedstrijden waarin vijf punten werden behaald lijkt dit een van de spaarzame hoogtepunten tot nu toe te zijn. Vrijdagavond liet de ploeg zich de kaas van het brood eten door Jong FC Utrecht dat kort voor rust op voorsprong was gekomen door Mohamed Mallahi.

Met nog een kwartier op de klok wist spits Jordy Hilterman die score te verdubbelen. Toch wist de thuisploeg de rug te rechten en binnen tien minuten wist Sam Hendriks met twee treffers de stand gelijk te trekken. Go Ahead Eagles ging op jacht naar de winst, maar kreeg het deksel op de neus toen bij een uitbraak opnieuw Hilterman het eindpunt was: 2-3.