UTRECHT - Door met het kleinst mogelijke verschil van Jong FC Utrecht te winnen staat Go Ahead Eagles inmiddels op de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. In de Domstad scoorde Giannis Botos de enige treffer van de wedstrijd.

De grootste grijns na afloop was echter voor keeper Jay Gorter die voor de 24e keer de nul hield en daarmee een 50-jaar oud record van Tonnie van Leeuwen verbrak. Toch maakten de Utrecht-beloften het de gasten nog best lastig, maar naarmate het duel vorderde stapelden de kansen zich op voor de ploeg van Kees van Wonderen. Waar bij o.a. Berden en Beukema het geluk ontbrak sloeg Botos op slag van rust wel toe toen keeper De Keijzer een schot van Berden niet onder controle kreeg.

Na de rust kreeg ook de thuisploeg een aantal goede kansen met name via Remco Balk, maar opnieuw weigerde Gorter te capituleren: 0-1.