ZWOLLE - In de 24ste eredivisie-editie van de IJsselderby heeft Go Ahead Eagles met 0-1 gewonnen bij hekkensluiter PEC Zwolle. Phillipe Rommens maakte in blessuretijd de enige treffer van de wedstrijd.

De ploegen deden voor de rust niet veel voor elkaar onder en kregen beide een handvol kansen. Anderson kreeg namens PEC de beste en trof de lat. Aan de overkant had Lidberg de bal voor het inknikken, maar kopte naast.

Na een rommelig eerste kwartier van de tweede helft zocht PEC Zwolle meer de aanval en kregen onder anderen Redan, Darfalou en Van Wermeskerken (paal) kansen, maar de ban werd niet gebroken. In de extra tijd sloeg Go Ahead Eagels toe. Rommens vond de bovenhoek met een fenomenaal afstandsschot.