OSS - Go Ahead Eagles blijft de uitstekende reeks van na de winterstop maar voortzetten. De ploeg van Kees van Wonderen behaalde vrijdagavond op bezoek bij TOP Oss een klinkende 0-4 zege. Niet alleen betekende de zevende uitzege op rij een verbetering van een stokoud clubrecord uit 1966, maar tevens scherpt keeper Jay Gorter zijn onlangs behaalde clubrecord steeds scherper aan. De goalie heeft inmiddels dit seizoen negentien "clean sheets" achter zijn naam staan.

Gorter hoefde daar in Oss niet veel voor te doen, want de Brabanders bleken zelf aanvallend te onmachtig om de gasten uit Deventer pijn te doen. Die kwamen vervolgens kort voor rust ook nog eens op voorsprong door Jacob Mulenga.

Na de rust was het duel al snel helemaal gespeeld met dank aan Antoine Rabillard die binnen tien minuten met twee treffers de stand naar 0-3 tilde. De mooiste goal moest toen nog komen en werd gescoord door Giannis Fivos Botos die met een mooie lob keeper Geens verschalkte waarna men het duel gecontroleerd kon uitspelen, en hierbij uiteraard opnieiw de nul houdend.