EINDHOVEN - PSV heeft zich hersteld van de smadelijke nederlaag bij FC Emmen. Hoewel nog altijd wisselvallig spelend werd er in het eigen Philips Stadion een 2-0 zege geboekt op middenmoter Go Ahead Eagles.

PSV startte wel fel, het publiek zag Simons de lat raken en even later een doelpunt van Veerman die scoorde op aangeven van Til. Omdat de tweede treffer uitbleef en PSV achterin wat steekjes liet vallen, kwam Go Ahead Eagles aanvallend steeds beter voor de dag. Met schoten van Stokkers en Linthorst was het ook dicht bij de gelijkmaker.

Toen El Ghazi er 2-0 van maakte, vanuit de rebound na een schot op de paal van Mwene, keerde bij PSV de rust terug en speelde men de wedstrijd gecontroleerd uit. In blessuretijd kopte debutant Silva nog naast.