DEVENTER - De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Utrecht in de Adelaarshorst te Deventer heeft geen winnaar opgeleverd. Het duel eindigde zaterdagavond in 1-1.

Go Ahead Eagles kwam na een kwartier goed weg toen een gekruld schot van Bart Ramselaar op de paal belandde en Henk Veerman verzuimde te scoren in de rebound. De thuisploeg scoorde wel en de treffer van Luuk Brouwers was fraai. Hij kapte twee verdedigers uit en schoof de bal in de verre hoek achter keeper De Keijzer. Een kopbal van Veerman kort voor rust werd door doelman Noppert gekeerd.

In de tweede helft werd Van de Streek door De Keijzer van de gelijkmaker afgehouden en aan de overzijde stopte keeper Noppert twee schoten van Lidberg. Noppert hield ook de inzet van Sylla tegen, maar die kreeg een tweede kans en scoorde toen wel: 1-1.