NIJMEGEN - NEC heeft voor de vijfde keer op rij gelijkgespeeld. In de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles werd het 1-1. De Deventenaren zijn hierdoor al twee maanden op rij ongeslagen.

De bezoekers beleefden enige hachelijke momenten voor het eigen doel. Mattsson miste een dot van een kans en scoorde later wel,maar werd teruggefloten. Ogawa wilde heel graag een strafschop en de Japanner had een punt. Go Ahead Eagles stelde daar een reeks corners tegenover, maar zonder geen succes.

Na rust gebeurde er lange tijd weinig. In de 90ste minuut maakte supersub Sow namens Go Ahead Eagles plots zijn vijfde goal als invaller. Snel daarna, nadat de wedstrijd even onderbroken was geweest, maakte Ross alweer gelijk.