WILP - Luister! Het gonst van geruchten en het is waar: Wilp wordt opgeschud door een jazzexplosie van formaat. Boris van der Lek, de tenorsax titan, samen met zijn kornuiten de JazzFluencers, stomen de boel klaar voor een middag die de ruiten doet trillen en de ziel doet schudden.

Terug naar de Tijd van Gouden Jazz

Stap in de tijdmachine, gedreven door swing en bebop, en laat je meevoeren naar de tijd waar Jazz at the Philharmonic
de norm was en het North Sea Jazz Festival nog in de kinderschoenen stond. Hier, in Wilp, herleeft die tijd. Boris en zijn band brengen een ode aan de grootheden Ben Webster en Harry 'Sweets' Edison met een passie die alleen echte liefhebbers kunnen opbrengen.

Een Band van Zwaargewichten

De JazzFluencers, dat zijn niet zomaar wat jongens. Koos van der Hout blaast de trompet, Mark van der Feen laat de piano zingen, Vincent Kuiper tokkelt de contrabas en Dolf Helge laat de drums spreken. Samen brengen ze een geluid zo zoet en krachtig dat het je hart raakt en niet meer loslaat.

Zorg Dat Je Dit Meemaakt!

Aarzel geen moment, want de vorige keer was het razendsnel volgeboekt voordat je "jazz" kon zeggen. Duik dus direct in de website van Stichting Cultuur Kleine Noordijk voor je tickets en verzeker jezelf van een plek bij deze legendarische muzikale reis.

Details voor de Agenda:

Datum: 17 maart

Locatie: Stichting Cultuur Kleine Noordijk,

Adres: H.W. iordensweg 89,7384 AJ Wilp

Aanvang: De klok slaat 15:00 uur

Tickets & Meer: https://www.sckn.nl

We staan aan de vooravond van iets magisch. Zorg dat je deel uitmaakt van deze unieke ervaring, een middag gevuld met jazz die je hart zal raken en je ziel zal bewegen. Dit is jouw kans om getuige te zijn van een muzikaal spektakel dat je nog lang zal bijblijven. Mis deze kans om deel te zijn van de jazzgeschiedenis in wording niet.