RAALTE - Pure Rock ‘n Roll als eerbetoon aan de legendarische Britse band The Cult uit de jaren tachtig. Dat is wat je kunt verwachten van Sun King op zaterdagavond 17 februari in Taveerne Tivoli. Uitgevoerd door vier Zwolse muzikanten die gepokt en gemazeld zijn in uiteenlopende bands, maar een ding gemeen hebben: hun liefde voor The Cult sound.


The Cult tribute

Sun King wordt gevormd door Sander van Olphen, zang; Ronald Oosterkamp, basgitaar; Jan Habers, drums en Wilco Lindeboom op gitaar. Muzikanten die de weg weten in de wereld van rock 'n roll. Zij hebben elkaar uiteindelijk gevonden in het repertoire van The Cult. Zij brachten stevige hard- en gotische rock aan eind van de vorige eeuw. En, de nog steeds bestaande band, zij het in andere formatie, heeft ook dit decennium nog een album uitgebracht.

Repertoire


Kom luisteren en meedoen met de jongens van Sun King die de sound van The Cult nagenoeg tot in de perfectie onder de knie hebben! Met klassieke covers als Little Devil, Rise, Love Removal Machine en natuurlijk She Sells Sanctuary. Maar ook de wat meer ingetogen songs als Edie en Revolution komen aan bod. Geniet een avond lang van deze nummers uit het tijdperk van postpunk, glam metal en grunge. Kortom, beleef een avondje pure rock 'n roll!

Salland Live!

Vier het leven met vier optredens, op vier locaties, in vier maanden. Salland Live, een initiatief van Stichting Doorpakken Salland maakt dat mogelijk in samenwerking met de zaaleigenaren van Reimink, Elckerlyc, Tivoli en De Slinger. Na CCR-Revival en Cash ’n More bieden we nu Sun King en in maart The Sweatshirts in zaal De Slinger. Zorg dat je erbij bent!

Het optreden Sun King op zaterdag 17 februari begint om 22.00 uur. Taveerne Tivoli is te vinden aan de Zwolsestraat 63 in Raalte.. Kaarten á € 12.50 zijn verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/events/doorpakkensalland