DEVENTER - Met hun ludieke straattheater vermaken zij het publiek op de braderie. Met de typetjes van dit straattheater geven zij een hint naar hun nieuwste show; Vue-tuRe.

Natuurlijk kan een optreden van Apropos niet ontbreken tijdens Schalkhaar Life. Kom kijken om 12.00 uur en 14.00 uur op de Oerdijk naar een sneak preview van Vue-tuRe!
Bij de kraam van Apropos vindt u meer informatie over deze zang en danstheatergroep. Ook is er iets leuks voor de kinderen. U kunt een praatje maken met een van de leden, een flyer meenemen en kostuums en decor attributen bekijken van eerdere shows. Er zijn ook al decorelementen te zien van de huidige show Vue-tuRe!

Vue-tuRe is een show rondom het thema social distancing, virtueel vermaak en het belang van gewoon menselijk contact. In deze show wordt het publiek meegenomen naar een toekomst waar mensen gescheiden van elkaar leven, wonen en werken. Elk contact is verboden. De enige mogelijkheid tot vertier en interactie is via een virtuele werkelijkheid waar ze ’s avonds in hun eenzame huisjes op in kunnen schakelen. Wie wil je zijn vanavond? Waar wil je naar toe? De mogelijkheden zijn oneindig, het contrast tussen het grijze, brave dagelijks leven en de kleurrijke fantasie is groot. Maar is het een vervanging voor gewoon intermenselijk contact? In deze bijzondere voorstelling neemt Apropos het publiek door middel van zang, dans, theater en filmbeelden het publiek mee op zoek naar het antwoord op juist deze vragen.

Deze show is te zien op vrijdagavond en zaterdagavond 28 en 29 juni 2024 in de schouwburg van Deventer. Kaarten zijn te koop aan de kraam en online: www.apropos-online.nl

Voor de kinderen is er tijdens Schalkhaar Life een leuke speurtocht op te halen bij de kraam van Apropos. Bij inlevering van een volle kaart, krijgen ze nog een leuk prijsje!
Naast de kraam van Apropos kun je je ook laten schminken. Ook dit jaar wordt dit verzorgd door leden van Apropos.

Benieuwd naar het kloppende hart van creativiteit, de sprankelende bron van positieve energie, en de katalysator van feestelijke vibes? Dit is Apropos in een notendop! Kom dat zien tijdens Schalkhaar Life!

We zijn herkenbaar aan onze opvallende kleding wanneer we het podium betreden, gepaard met een uitgebreid repertoire aan muziek. Maar dat is niet alles! Onze zang wordt omarmd door dans en de vertelling van theater. Waar onze stappen ook leiden, we laten niet alleen een originele indruk achter, maar we brengen ook een veelzijdige ervaring die de zintuigen prikkelt!

www.apropos-online.nl